Top ti bøger i 2017

Det er vidst på tide, at jeg kommer frem med mine favorit bøger jeg har læst her i 2017. Jeg har været igennem en del så det har været svært at vælge i mellem dem. Her er de ti bedste jeg kunne lide at læse. Og jeg ser frem til at læse mange flere i de kommende år.

Top 10

  • På en flot tiende plads ligger Christina Bonde med Nattens sanger.
  • På en skøn niende plads har jeg valgt at Marie Louise Rønning med Skaberens våben – Tusmørkebørn skal ligge.
  • På en god ottende plads har jeg valgt at Mads Schack Lindhardt med Tir Nâzrals Arving skal ligge.
  • På syvende pladsen ligger den nye forfatter Karen Inge Nielsen med Natspindlerens Dødsmærke.
  • På en flot sjette plads kommer Charlotte Fischer med Sjælevandrer ind.
  • På femte pladsen kommer en fantastisk Krimi Ensom Ulv skrevet af Tommy Thorsteinsson
  • På fjerde pladsen kommer spændingsforfatteren Tanja Lønberg Rasmussen ind med Sarahs Skyts Engel ind.
Karen Inge

Det har været svært at vælge de tre bedste ud. Da jeg ser alle kommer ind på første pladsen. Men mit hjerte brænder lidt for denne her genre som min top 3 viser. Ikke sagt at jeg hader de andre genre. Jeg er mere inde i den her genre.

Top 3

  • På tredje pladsen kommer en person jeg ser op til. Bogen hedder Dæmonerne fra Dybet og er skrevet af en dygtig og kompetent forfatter. Tag godt i mod Pernille Kim Vørs.
  • På en fremragende anden plads kommer Linda G ind med Vildledt.
  • På en første plads kommer SJ Hooks ind med Uden forbehold, som er det danske svar på Fifty Shades.
Dæmonerne fra dybet