Forfatternes hjørne

Du har klikket dig ind på forfatternes hjørne.

Hvem er Sanne Stribolt?

Jeg er 34 år, bor i Viborg sammen med sin kæreste. I 2016 startede jeg med at få endnu mere interesse for bøger, da jeg begyndte som betalæser. Her opstod ideer til at få skrevet spændende bøger og siden har jeg været i gang med at skrive. Derudover har jeg været i gang med at anmelde bøger, og haft min egen anmelderside, som ikke er aktuelt mere. Anmelder dog stadig, men bare hos dinboganmelder.dk. siden 2016 og frem til nu, er det blevet til 2 udgivende bøger – trilogien Tryllebundet. Kærlighedens dilemma som er første bog udkom i december 2018 og Mørkets hemmelighed udkom i april 2020, er anden bog. Nr. 3 som har titlen Ingen som dig, er ved at blive skrevet færdig. Jeg regner stærkt med at være færdig i 2022. Jeg satser i hvert fald på det. Begge bøger er udgivet hos forfatterskabet.

I kan læse lidt mere detaljeret på forlag- forfatterskabet hvem jeg er og hvad det er jeg har gang i.

Tak fordi du læste med

Kærlig hilsen

Sanne Stribolt – Forfatter

Udsendelse:

Tv- midt vest: