MARIE ALEXANDER WHITE – ROSENS AKKORDER

Marie Alexander White debuterede i 2018 med  FORTJENT KÆRLIGHED. Marie Alexander White er ikke forfatternes rigtige navn og skriver under et synonym. 

Om bogen:

Agathe får endelig samlet mod til at vise klassekammeraten Cecilie, hvad hun i virkeligheden føler. Cecilies reaktion sender Agathe ud af kurs. Den nye verden, der åbner sig for hende, er ikke ubehagelig, men der skal mod til for at gribe mulighederne. Rosens Akkorder er en young adult roman om at finde den rene tone i en verden, der kan spille falsk. Lusinias Lyrik er LesFic om mobning, kærlighed, familie, nye og gamle venskaber omsluttet af musikkens hypnotiske taktslag.

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Petunia.

Jeg havde glædet mig til at læse denne her bog, fordi jeg havde hørt så meget godt om den. Men jeg må ærlig indrømme, at den var lidt svær at blive fanget af. Måske fordi den var lidt forvirrende i starten. Jeg skulle langt ind i bogen før den fangede mig. Når det så er sagt, synes jeg faktisk den er god og spændende efterfølgende. Den blev lige så stille bygget op. Der sker ikke så meget, og det gjorde nok at det var svært for mig at blive fanget. Men Marie Alexander skal have ros for sin måde at skrive bogen på. Den var ret så læsevenlig og jeg var hurtig færdig med den. Spændingen som blev bygget op gør nok at jeg bliver lidt mere nysgerrig på de næste der kommer i serien.

Bogens opbygning var ret så interessant, det samme gælder personerne. De blev til sidst ret så spændende og indbydende. Forfatter Marie Alexander har nogle gode pointer med og med hendes evne til at skrive, vil jeg gerne give hende en anbefaling.

Bogen er bestemt værd at læse. 

Marie Alexander får sin bog hele 3,5 stjerner. Og det er bestemt ikke dårligt.   

Bogen bliver udgivet 1 juni 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...