Tommy Thorsteinsson – Hav Hvepsen

Forlaget skriver: Havhvepsen er et af verdens farligste dyr.

Dens gift fører til en hurtig og smertefuld død!

En intelligent og skruppelløs hacker er på spil i dansk erhvervsliv. Hackeren går målrettet efter velhavende erhvervsfolk, der bærer pacemaker. En afslappende ferietur til Mallorca ender med et kynisk angreb, og snart kan hackeren skrive morder på visitkortet.

Under ledelse af drabschef Victor Bach kæmper efterforskerne med at identificere gerningsmanden. De søger hjælp hos Dieter Wolf, der nu arbejder hos NC3, Nationalt Cyber Crime Center. Han kommer hurtigt på sporet af den tilsyneladende hacker, men har de rettet kikkerten mod den rette, eller har Dieter fundet sin overmand?

En krimi man aldrig bliver træt af at læse og en page turner.

Endnu en gang lander Tommy Thorsteinssons bog ”Hav Hvepsen” i mine hænderne på mig. Endnu en skøn bog, der denne her gang er en page turner. Hold nu op den holder en fanget. Der er spænding hele vejen igennem bogen.

Forfatteren Tommy skuffer ikke på nogen måde, han formår at komme ud med alt hvad hjertet er fuldt med. Jeg glæder mig helt vildt at læse videre på den næste i serien. Sikke en afslutning. Nok nærmere en cliffhanger.  Jeg sidder med en følelse af hvad pokker sker her nu. Jeg vil vide det, men må vente på at Tommy får skrevet den næste i serien.

Tommy har valgt at skrive bogen i datid med en alvidende og objektive fortælleform. Det virker og man får alle scenerne set udefra, samtidig et indblik i Tommys karakterers tanker undervejs i bogen. Hans persongalleriet er troværdigt og noget jeg nød under læsningen var, at vi fik et gensyn med flere af de gamle personer fra den første bog. Jeg var vild med Tommys debut ”Ensom ulv” og kan bestemt lide denne her også. Jeg blev suget længere ind i universet Tommy har skabt. Efterforskeren Anna Blaafalk som er hovedpersonen og som går igen fra bog et. Er en af mine favoritpersoner. Hun kom ud for noget grimt i sidste bog og er ved at være på benene igen. Hun har en vilje samt er selvstændig. Jeg nød virkeligt at komme ret tæt på hende.  

Tommy viser endnu en gang hvor meget tid han har brugt på sit researcharbejde. Som får bogen til at fremstå troværdig og gjorde at historien krøb ind under huden på mig.   

Jeg vil anbefale Havhvepsen til læsere der også var vilde med Ensom ulv. Herudover vil jeg anbefale den til krimilæsere der er vilde med krimier hvor fokus er på opklaringsarbejdet. Jeg må sige at Tommy  Thorsteinsson endnu gang har overrasket mig med et genialt plot og jeg vil gerne anbefale hans bøger til andre krimielsker. Han er medvirkende til at jeg fik øjnene op for krimiverden.

 Jeg sender 5 store stjerner afsted til Tommy Thorsteinsson og Hav Hvepsen.

Tak til forlaget Forfatterskabet.dk for anmeldereksemplaret

One thought on “Tommy Thorsteinsson – Hav Hvepsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...