Lotte Petri – Black Notice

Forlagets beskrivelse: Et underligt lys på bunden af Dragør Havn får politiet til at undersøge sagen nærmere. I vandet ligger en bil med liget af en efterlyst kvinde, og det viser sig, at gerningsmanden har udført et sadistisk ritual på hende. I Norge finder en hundelufter et skeletteret lig i en våddragt, som er skyllet op på en vindblæst og klippefyldt kyst. En black notice  – en international efterlysning – sendes ud for at finde frem til ligets identitet, og inden længe dukker endnu et våddragtslig op i Holland. Senere findes en anden dansk kvinde lemlæstet og livløs i en skovsø. Mod alle odds lykkes det at genoplive hende, og hun er nu politiets vigtigste vidne. Efterforskningsleder Felix Jørgensen og hans nye assistent, Kathrine Nymark, aner en sammenhæng mellem drabene, og de beslutter sig for at lokke den grænseløse seriemorder i en fælde, men det bringer Kathrines liv i overhængende fare.

Black Notice er tredje bog jeg læser fra forfatteren Lotte Petri. Jeg må altså indrømme jo mere krimi jeg læser dets mere krimi fan bliver jeg.

Jeg har fundet ud af at den har været delt op i en serie og udgivet i små ryk. Og allerede nu er jeg glad for at have læst den samlet, for den blev slugt med det samme, ikke på noget tidspunkt kunne jeg slippe den.

Sikke et hæsblæsende og page turner Lotte igen disker op med. ”Historien er delvist baseret på virkelige hændelser.” Der er ikke noget at sige til det, for Lotte Petri skriver virkelig godt og fangende. At den også er barsk og får det til at løbe koldt ned ad ryggen betyder at Lotte Petri har skrevet en krimi der sparker røv.  Du fortryder ikke på noget tidspunkt, at du begynder at læse den, for den fanger dig lige med det samme og du sluger den rå.

Black Notice og Lotte Petri får 5 hårrejsende stjerner for en læsevenlig og medrivende krimi.

Tusind tak til forfatteren for anmeldereksemplaret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...