Berit Alberg – Undladelsessynden

Sorgen breder sig som ondskabsfulde ringe i vandet i en fynsk landsby. 

Bolette og Carstens liv forandres brat, da deres 3-årige datter omkommer i en trafikulykke. Sorgen rammer ægteparret hårdt og brutalt, mens de forsøger at tackle konsekvenserne af et liv uden datteren. 

Politimakkerparret Michael Jensen og Charlotte Lund efterforsker trafikulykken, men snart følger flere dødsfald. Sagen viser sig at være mere kompliceret end først antaget. 

Undladelsessynden er en psykologisk spændingsroman om de små hændelser med uoverskuelige følger.

Berit Alberg arbejder til dagligt som sygeplejerske på Fyn. Hun har skrevet sin debutroman Undladelsessynder.

En spændingsroman som i starten var spændende, men også lidt forvirrende. Jeg havde lidt svært ved at skelne dem fra hinanden. For de var på en eller anden måde i familie med hinanden. Berit formår at komme ud på den anden side med en god bog.

 Jeg må sige, at Berit Alberg har sin research på plads. Man kan godt mærke at Berit arbejder indenfor sundhedssektoren.

Men jeg bliver også nødt til at sige, at den blev forudsigelig jo mere jeg kom ind i handlingen. For ikke nok med den er spændende gik det ret hurtig op for mig hvad det hele handlede om. Der kunne jeg godt have manglet lidt drama. Det kunne bogen ”Undladelsessynden” have godt af. Det kunne have løftet niveauet lidt.  Jeg mangler lidt svar på Michaels og Bolettes korte forhold, som pludselig blusser. En romance som var lidt forudsigelig. Kollegaen opdager dem, men gør ikke rigtig noget ved det udover at prikke til Michael at han skal holde op. Men hvad med Bolette? Hvad havde hun at sige til sagen?  

Noget jeg også bed mærke i, var plottet. Her kommer jeg til at samligne med noget, jeg har hørt i medierne. For den minder om noget som har foregået i virkeligheden. Altid godt at læse noget som minder om noget der har foregået i virkeligheden. Men slutningen, som Berit har skrevet, er alt for hurtigt overstået, den mangler lidt mere uddybning efter min mening. Den slutter brat.

Når det er sagt så er bogen meget læsevenligt og nem at komme igennem. Jeg nød hver en side. Men jeg kan ikke give mere end 3,5 stjerner, som faktisk er ret godt gået af en debutant. Og samtidig vil jeg gerne anbefale bogen til andre, for den fortjener at blive læst af andre.

Jeg ved at Berit er i gang med noget andet, som jeg glæder rigtig mig til at læse på et tidspunkt.   

Tusind tak til Forlaget forfatterskabet.dk for anmeldereksemplaret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...