Kristoffer J. Andersen – Den døde piges skrig

Bagside tekst: Hvad ville du gøre hvis en pige tilbød dig 5000 kroner for at finde hendes veninde? Halvdelen betalt med det samme? Anton siger ja. Han gider ikke prøve at finde hende, men 2500 kroner er rigtig mange penge. Hvorfor skulle han sige nej til dem? Desværre tager pigen det ikke så pænt at Anton snyder. Hun begynder at sende ham truende beskeder og ubehagelige billeder. Flere af dem taget i Antons hus. Hver besked afsluttes med ordene: Find hende! Samtidig begynder Anton at lide af underlige mareridt der alle slutter med en lille lyd. En lille lyd der næsten giver Anton panikanfald.

KLIK!

Kristoffer J. Andersen har tilsendt mig sin nyeste bogudgivelse- den døde piges skrig.

Selve titlen fik mig til at fantasere om alt muligt – lige indtil jeg begyndte at læse den. Jeg måtte vide hvad titlen og indholdet rummede.  Det skal lige siges at det er ikke var kedelig læsning. Kristoffer formår at går teksten vildt spændende, at jeg måtte synke et par gange undervejs. Den var super god og læsevenlig. Bogen ”Den døde piges skrig” henvender sig til teenager, selvom jeg synes voksne også kan springe på vognen.

Interessant og fangende plot holdte mig til ilden fra start til slut. Jeg vil nok sige et genialt plot, om at en dreng skal finde en piges døde veninde. At han så bliver tilbudt 5000 kr. Hvem siger nej til sådan noget?

Anton, som drengen hedder, tager imod pengene og får halvdelen til at starte med, men hvad sker der så? Læs bogen og find ud af om det lykkes Anton.

Bogen rummer og så mange andre sider nemlig at Anton modtager trusler om at han skal finde hende veninden. Er det bare tomme trusler eller er de reelle nok? 

Sproget er læsevenligt og passer fint med målgruppen for bogen. Og hvis man er til gys, spænding vil jeg klart anbefale Kristoffer J. Andersens bog ”Den døde piges skrig” du kommer på intet tidspunkt til at kede dig. Der sker hele tiden noget.  Karaktererne er troværdige og man kan sagtens fornemme det er teenager vi hører om. 

Forfatteren Kristoffer J. Andersen får 4 stjerner ud af 5 mulige, for hans spændende og medrivende gys.

E- bogen er tilsendt af forfatteren selv.  Tak skal du have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...