Morten & Søren Ellemose – Sort Sne

Forlagets beskrivelse: Juleaften. Århundredets storm. 24 skæbnesvangre timer. En aften og nat ingen vil glemme. Og ikke alle vil overleve… Juleaften er familien Konradsen samlet i Villa Hindenburg, hvor de forbereder sig til årets kappestrid. Alt er ved det gamle, men udenfor lurer århundredets storm, som tvinger dystre hemmeligheder til overfladen. Midt i gaveræs, traditioner og juletræets glans går tæppet for et uhyggeligt kammerspil.

De har kun hinanden, og deres sidste 24 timer sammen er lige begyndt.

En spændende og genial titel, men også dens indhold overrasket mig virkeligt.  Hvad kan der ske på 24 timer? En hel del, hvis I læser Søren & Mortens Ellemoses bog ”Sort sne” Jeg havde glædet mig til at læse den her bog, lige siden den blev præsenteret.

Jeg var ikke skuffet, da jeg havde læst den. Følelsen var WAUW.  Den er hurtigt læst, da den ikke fylder ret meget.

Bogen ”Sort sne” er skrevet i tre- person og det gør bogen endnu mere spændende, for man følger forskellige personer. Intet er tilfældigt for uden at afsløre for meget, sker der også noget spændende, hvor en ikke overlever. Læs og find frem til hvem. Du bliver ført rundt i hele huset juleaften hos familien Konradsen. En anderledes jul, som sætter ekstra krydderi på den søde juletid.

Selvom bogen ”Sort sne” handler om julen, kan sagtens læses på andre tider af året, for hvem siger at der ikke kan ske kriminelle forbrydelser og selv på en juleaften. Et genialt plot som sagtens kunne foregå i virkeligheden. Troværdige personer, der kunne mærkes mens man læste.

Jeg vil sagtens kunne anbefale Sort sne til andre, da den sikkert kan give et lille gys.  Morten & Søren Ellemose får for Sort sne 5 stjerner ud af 5 mulige.  

Anmeldereksemplar fra forlaget forfatterskabet.dk

One thought on “Morten & Søren Ellemose – Sort Sne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...