Teaser – Sanne Stribolt

Eftersom jeg er ved at lede efter nyt arbejde, gør det, at jeg ikke kan skrive så meget ☹ vil gerne, men kan ikke. Jeg er ellers nået halvt igennem gennemskrivningen af bind to – som har fået titlen… Ej jeg skal nok afsløre den for jer på et senere tidspunkt.

Det er bevidst, at jeg har indsat Bip i stedet for navnet. Det er fordi den afslører hvilke personer der er tale om 🙂

Jeg håber stadig, at I følger med ?for skal nok opdatere jer i ny og næ plus jeg lægger mine anmeldelser ind på bloggen ?

Ha en skøn dag alle sammen

Hilsen

Sanne Stribolt

—————————-Teaser———————-

Da hun svarer mig, falder en stor sten fra mit hjerte. Hun har siddet og ventet på mig i evigheder, og jeg har brugt tiden på ligegyldige ting. Havde jeg vist hun ventede mig på denne måde, skyndte jeg mig endnu mere.

”Det behager mig at finde dig i denne stilling. Dine knæ må være ømme?”

”Meget…”

”Shh …” Jeg tysser på hende, griber fat omkring hendes hage med tommel – og pegefingeren. Holder hendes blik fast i mit. En lille undvigelse er bag de gråblå øjne. Jeg synker mit spørgsmål og sætter mig ned på hug og tager hende ind i mine arme.

Hun ryster lidt inden hun bliver mere rolig.

”Bip,” hører jeg hende starte med at sige, hvilket jeg forhindrer med en enkelt berøring. Jeg ved hvad hun vil sige, og det tillader jeg ikke på nuværende tidspunkt.

”Hør blot. Vi fik aldrig snakket om episoden, da noget i mig, kan ikke få mig til det.”

Hun slår blikket ned.

”Bip. Kig på mig.”

Hun hører efter og løfter sit hoved.

”Ja sådan. Du aner ikke hvor glad du har gjort mig i dag,” hvisker jeg til hende og hører hendes tunge åndedrag.

For helvede den krop føles fantastisk i mine hænder. Jeg kan ikke få nok. Bare det at hun står forover bøjet gør mig endnu mere vild. Jeg må …

Tankerne bliver ledt på afveje, da jeg ser bordet inde i stuen. Ideen om et frækt scenarie udspiller sig i min hjerne. Mon hun er med på legen? Jeg kigger ned på hende. Hun er lige så tændt som jeg er. Hun stønner stadig over min sensuelle berøringer.

Jeg bøjer mig ned.

”Nu skal du vise du tør stole på mig. Tro på jeg ikke gør dig noget. Kan du se spisebordet?”

”Øhh …”

”Bare svar mig, Bip.”

”Ja, Bip. Jeg kan godt se det, men …”

”Med øjnene lukket skal du lægge dig på ryggen og vente på mig.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *