Cecilie Bødker – Løvinden

Leona, på 14 år, lever ubekymret i en lille landsby sammen med hendes forældre og venner. En dag angribes landsbyen, og det vender op og ned på Leonas liv og alt hvad hun troede på. Leona er en chatie, halvt menneske, halv kat. Hendes bedste ven, Nor, er en hundt, halvt menneske og halv ulv.
Hvad de ikke ved, er at de begge besidder ufattelige kræfter, som blot venter på at blive vækket. Disse kræfter får de brug for på deres rejse, hvor de blandt andet møder hekse og elvere. De bliver også draget ind i den 1000 år lange krig mellem chatier og hundtere, hvor de tvinges til at gå i krig mod hinanden. 
Vil det stærke bånd mellem Leona og Nor være nok til at redde dem begge og stoppe krigen? 

Cecilie Bødker er blot 15 år og der med debutant med bogen Løvinden, som i øvrigt er godt skrevet.

Det er ikke ret tit at jeg læser en bog skrevet af en 15-årig, men Cecilie har fået mig andre tanker. Jeg vil bestemt kigge noget mere efter denne forfatter.   

Cecilies historie hænger godt sammen i det store og hele. Det er en sød lille fantasy historie. Hendes karakterer passer godt sammen. Jeg synes historien har en fin længde, skrevet af en 15-årig. Men igen synes jeg den godt kunne have været lidt længere. En fin længde for en teenager der vil læse en kort bog. Men til voksne er længden måske lidt kort.  

Derimod synes jeg, at karakteren Leona i forhold til hendes venner er fint beskrevet og hænger sammen med den alder de nu alle har.

Cecilies debutroman har helt klart nogle kompetencer, noget jeg vil se frem til næste gang. Cecilie har noget at fortælle, ingen tvivl om det. Så jeg vil gerne anbefale hendes fantasyroman til andre teenager, men også voksne.

Vurdering:

Løvinden får 4 stjerner ud af 5.  

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Evig.

Se link http://www.Forlagevig.dk Og læs mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *