Eydis Dali – # Stop Stalking

Stop Stalking – Sådan håndterer du en stalker

Eydis Dali er debuterende forfatter og har skrevet bogen “Stop Stalking”  en selvbiografi der virkelig gjorde indtryk.

Eydis har været udsat for stalking. Hvilket der er kommet en gribende bog ud af. Hun vil hjælpe andre til at kunne klare sig igennem deres værste tænkelige mareridt.

Eydis Dali er kommet ud på den anden side, hvilket gør hende til en stærk kvinde. Det var ikke småting, hun havde været været udsat for på de 18 måneder det stod på. Det kunne eksempelvis være at stakleren kunne finde på at skrive til hendes familie. Eller kontakte hendes nye kæreste, som prøvede at komme imellem dem.

Jeg måtte krumme tæer undervejs. Eydis har valgt at vise os nogle af de beskeder hun har modtaget fra personen. Selv SMS beskeder fra venner, der også blev ramt. For det er ikke kun en det går ud over. Ens familie kommer også i farezonen. Jeg kunne ikke forholde mig til at det foregik på den måde. Mit syn på stalking er anderledes efter at have læst denne bog. Det er ikke ret tit, vi hører om stalking i medierne. Om det skyldes det er et tabu emne? Må være usagt, men Eydis oplyser hvor stor en procentdel, der bliver udsat. Et tal, som ryster på mange områder. Ligeledes får vi en guide til, hvad du skal være opmærksom på. De kaldes røde flag og der er 18 ialt. Samt 5 gode råd til, hvad du kan gøre for at undgå en stalker. De er faktisk meget rammende også giver de sig selv.

Alt i bogen er nødvendigt og anvendeligt information, som kan bruges af alle også mænd. For de bliver også stalket.

Jeg vil klart anbefale Eydis Dalis debutroman ”Stop stalking” da det er et meget vigtigt emne at bringe på banen. Eydis Dali får sin bog ”Stop Stalking” hele 4 stjerner.  Hun har sine facts i orden og har undersøgt mange ting. Det skyldes den lange kildehenvisning til slut i bogen.

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget forfatterskabet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *