Line Sølvhøj Johansson – Vingebarn


Forlaget skriver:
 Du spurgte mig engang, om der var et liv bagefter. Jeg svarede, at det var der ikke. Hvilket andet svar kunne jeg ellers give dig?

Jeg løj ikke for dig, men jeg fortalte dig heller ikke sandheden, for jeg vidste ikke bedre. Jeg vidste bare, at ingen nogensinde kommer ud på den anden side igen, som den man var

Du ved nu, at det ikke var det samme liv. Du var ikke den samme, og jeg var ikke den samme. For hver gang vi træffer en beslutning, ændrer verden sig, og intet bliver nogensinde på samme måde igen. Der var bare ingen, der fortalte os, at det også var et liv. Det var nemlig livet bagefter.

Men hvad hvis vi ikke havde holdt vejret dengang – tror du så, det havde gjort en forskel?

Tror du?

Line Sølvhøj Johansson har spurgt mig om jeg vil anmelde hendes bog. Og det vil jeg selvfølge gerne.

Line Sølvhøj Johansson debuterer med bogen ”Vingebarn” d. 21-06-2018

Gad vide hvad det er for en størrelse? Jeg blev fanget af en trailer jeg havde set, så jeg måtte have fingrene i den. Og jeg har ikke fortrudt købet.

Line Sølvhøj Johansson stiller spørgsmål om livet. ”Er der et liv bagefter.” I får måske svaret på det i hendes bog.

Line har virkelig gjort et stykke arbejde med at lave research. Man skulle nærmest tro at hun selv har haft det tæt ind på livet. Det at miste et andet menneske til en sygdom, eller en ulykke. Det må være frygteligt.  Bogen handler om tre personer, der kommer ud for noget. Og uden at afslører alt for meget, siger jeg læs den, for den fanger dig. Selv Lines måde at skrive på er fantastisk. At hun så er udannet journalist, kan måske spille en rolle, hun leger i hvert fald med ordene.

Selve titlen ”Vingebarn” kan man tænke lidt over hvad betyder. Jeg synes det er et godt valg. Selvom det er velovervejet emner, rummer bogen også en vis kærlighed, og det kan jeg godt lide. Line har et budskab med hendes ord. Kærlighed betyder mere end hvad godt er.

Jeg er blevet nysgerrig på hvad Line Sølvhøj Johansson mere kan skrive, så vil jeg helt sikkert læse mere fra hendes hånd af. Jeg ved at hun har den næste på vej, men skal lige skrive den færdig.

Line Sølvhøj Johansson får ⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Bogen er ikke et anmeldereksemplar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...