Charlotte Fischer – Sjælevandrer 2 – Ourea

Jeg forsvandt og fordybede mig i “Sjælevandrer 2 – Ourea” En helt igennem skøn oplevelse. En bog jeg ikke kunne slippe og måtte vide, hvad det endte med.


om bogen: Sjælevandrer 2 – Ourea
 Roneoak er navnet på det samfund Cawi og Dahlia kender og lever i. Roneoak ligger ved kysten. Det sidste sted for mennesket.
I Roneoak forsøger Cawi og Dahlia at opretholde en tilværelse. Der er mangel på alt. Og fremtiden er usikker.
Cawi fornemmer, at en altødelæggende trussel mod Roneoak er nært forestående. Cawi er overbevist om, at der findes mennesker på den anden side af bjergene. Derfor begiver Cawi og Dahlia sig ud på en rejse, som ændrer deres liv for altid.

Forsiden er i øjenfaldende, når man står med den i hånden. Den er så flot lavet.

Jeg blev blæst bagover, der er jo fyldt med tempo, action, kaos, kærlighed, følelser og selvfølgelig sex. Charlotte Fischer har skrevet en stor fortælling med mange detaljer. Jeg har læst hendes første bog, hvor jeg skrev at jeg synes den var tung at komme igennem. Sådan har jeg det ikke i denne her. Jeg nød at læse fra start til slut.

Jeg mødte Charlotte Fischer sidste år i Esbjerg til fantasifestivalen, hvor jeg købte bog nr 1. Jeg er så blevet anmelder på resten af bøgerne. Jeg glæder mig helt vildt til at læse den sidste i serien. Jeg tror at hun har lagt op til noget rigtigt stort.

Nu læser jeg en del fantasi, og jeg må sige at Charlotte Fischer kan faktisk godt hamle op med mange af de andre forfattere, som skriver indenfor fantasy. Det er råt ”dark fantasy” som godt kunne gå vis den blev oversat til engelsk.

Jeg elskede at læse om Charlotte Fischers personer. Jeg kunne mærke dem, mens jeg sad og læste dem. Det er det, som gør det fedt at læse. Men så igen, det var nogle gange svært at holde styr på hvem var hvem. Det havde Charlotte løst, ved at lave en person liste, som er allerførst i bogen. Jeg måtte flere gange om at kigge.  Jeg elskede de smukke omgivelser Charlotte beskriver i ”Sjælevandrer 2” men også Charlotte Fischers rå og læsevenlig skrivestil, som fanger læseren fra første side.

Vurdering

Charlotte Fischer får for sin bog nr 2. Sjælevandrer 4 stjerner og min anbefaling til andre fantasy elsker. I vil ikke fortryde at læse om noget råt, spændende og noget fangende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...