J. L Stricker – Cyprianus heksens bog – Mysterier på Hvidegaard

Denne her bog, har jeg selv efterspurgt, da jeg så hvad den handlede om. Jeg måtte have fingrene i den. Det er jeg glad for, at jeg gjorde. Den er spændende og minder mig Narnia – Løven, heksen og garderobeskabet.

Bogen handler om tre unge mennesker. Silje og Peter som er søskende og så er der Markus, som bor på en gård med sin onkel. De tre finder en dag en heksebog, som er blevet holdt skjult i mange år. De tre er ikke ene om at få fat i den bog. En kvinde ved navn Dame Calie, som også er interesseret sætter sig i forbindelse med Markus onkel og beder om at undersøge kælderen nærmere. Nu skal Silje, Peter og Markus på at de ikke giver deres oplysninger videre.  Dame Calie er ret speciel og har et mærke på sin skulder. Det opdager Silje end dag. Dame Calie er ikke en kvinde jeg vil ligge mig ud med, hun kan manipulere med en.

Anmeldelse

Det er en spændende, medrivende fantasy, som faktisk er virkelig. Du kan finde mange af de steder, som er beskrevet i bogen. De er lavet lidt om, men det er lidt fascinerende at læse om. Ligeledes har forfatteren J.L Stricker lavet et kæmpe stykke forearbejde før hun skrev bogen. Hun har bag i bogen skrevet, hvad og hvor hun har fundet sine oplysninger. Det er bestemt værd at kigge lidt nærmere på.

Jeg levede mig hurtigt ind i historien og kunne nærmest ikke lukke bogen igen, jeg måtte havde det sidste med. og nu sidder jeg med en frustration. Jeg vil læse mere, men det kan jeg ikke. Jeg må vente på bog nr. to udkommer, men jeg fik lidt af vide, da hun har to sider. At hun så har afsløret forsiden på næste bog, gør det endnu mere spændende.

J.L Stricker er debutant, og gør det faktisk ret godt. Jeg nød at læse om Mysterier på Hvidegaard. Bogen er meget læsevenlig.

Hun har undervejs i bogen valgt at inddrage tegninger af ting, og det fik mig til at nyde det endnu mere. Men jeg blev faktisk udfordret, da hun havde taget runer med, der stod jeg lidt af, men det hang fint sammen med historien. Hun fik mig igennem handlingen ved at fortælle, hvad det hele betød. Jeg glæder mig til at læse mere i den næste bog.

   Vurdering

Jeg må sige, at det har været en fornøjelse at læse med så derfor får J.L Stricker 4 stjerner ud af 5 mulige. Også får hun min anbefaling. Den er bestemt værd at læse, hvis man er til mystik. Også er jeg bare vild med forsiden, den er et godt valg, ligeledes med titlen på bogen, den passer godt med indholdet i bogen.

Tak til forlaget – Den grønne drage for anmeldereksemplaret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...