Camilla Wandahl & Caroline Ørum – Sprækker i virkeligheden


Sprækker i virkeligheden – 8 uhyggelige historier fra fantasiens mørke kroge

Siri ser sig omkring. Det synger i sivene. En skæv tone, der skærer sig ind i Siris knogler. Og kulden. Det er endnu koldere, end det var før. Fuglene er helt stille.

Hårene rejser sig i Siris nakke. Langsomt vender hun sig om mod midten af søen. Så skriger hun.

Siri kan ikke glemme Lina, men så starter en ny pige med mærkelige slangetatoveringer i klassen.

Adams lillesøster går ned til søen om natten og stirrer ned i det grønne lys. Og Frida sender beskeder på Facebook. Men kan det virkelig lade sig gøre, når hun er død?

”Sprækker i virkeligheden” var en overraskelsespakke fra forlaget Facet.

Coveret på denne bog er virkelig smukt og fangede med det samme min opmærksomhed, da jeg så den første gang.

Nu hvor det var en overraskelse glædede jeg mig til at læse den, selvom den kom lidt langt ned i bunken med bøger.

Da jeg endelig fik begyndt på den, læste jeg den på ingen tid. Den var nogle gode emner som der blev taget op. Bogen er skrevet af Camilla Wandahl & Caroline Ørum.

Selvom det var ret så spændende, var der alligevel noget som irriterede mig undervejs, og det var de korte sætninger som gjorde at det blev hurtigt læst. Jeg følte på et tidspunkt at jeg læste noget i stikord.

Selve de 8 historier virkede forskelligt på mig, nogle fangede mere ind andre, måske det er fordi jeg ikke er vant til at læse på den måde. Bogen ”Sprækker i virkeligheden” er også henvendt til børn på 14 år og med et lixtal på 20. Så måske er min målgruppe ikke lige sagen, men man kan sagtens læse den. Der var stadig nogle af historierne som fangede mig, og det skal begge forfattere have ros for, især for de emner som de er inde og berører. Jeg fik et par gange hjertebanken.

Selvom det har været en blandet fornøjelse at læse denne bog, vil jeg gerne anbefale den hvis man er til uhyggelige historier.

De sidste ord bliver, at jeg giver ”Sprækker i virkeligheden” 3 stjerner ud af 5.

Anmeldereksemplar fra Forlaget Facet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...