Charlotte Fischer – Sjælevandrer 1 Diali

Diali er første bog i serien Sjælevandrer.

Om bogen.

Cawi fornemmer, at en altødelæggende trussel mod Roneoak er nært forestående. Cawi er overbevist om, at der findes mennesker på den anden side af bjergene. Derfor begiver Cawi og Dahlia sig ud på en rejse, som ændrer deres liv for altid.

Anmelders ord

Sjælevandrer skrevet af Charlotte Fischer er på mange områder spændende. Charlotte Fischer er debutant så det er hendes første bog. Det har været en fornøjelse, til trods jeg har måtte lægge den fra mig et par gange, da den til tider ikke fangede mig. Men jeg skal love for, at Charlotte fik mig fanget til sidst. Det var nok fordi den er så meget anderledes end alle andre.

Jeg ved at Charlotte interesserer sig for bad boys typen. Jeg må give hende ret, der er bare noget ved dem som og fik ramt noget i mig. Charlotte blander forskellige elementer i sin bog, det går lige fra romance, som gerne måtte have været lidt mere. Og til spænding, hun formår også at komme ind på parproblemer, hvilket man ikke kan undgå hvis to finder sammen. Godt gået, Charlotte.

For at vende tilbage til at jeg måtte lægge bogen fra mig. Det er ikke kun negativ, jeg måtte lige have luft fra dit univers, som hun har beskrevet godt, der har været fart på. Jeg skulle tænke over hvad der skete. Ikke dårligt på nogen måde.  Selv hendes forside fangede mig med det samme, der var bare noget som sagde, her er en fantastisk fortælling.

Hendes karakter, hvad er der at sige. Jeg kunne godt lide dem. Grimme og smukke på en og samme tid, det var fedt at læse om. Jeg vil gerne vide mere hvad sker Cawi og Dahlia. Charlotte har en glimmerende fortælling, og som drager sine læser ind i et univers hvor man nemt kan se personerne og omgivelserne for sig. Det er til trods for, at jeg synes den var knap så fangende i starten, så formåede hun at få mig tilbage. Alene det får hun 4 stjerner for. Jeg vil anbefale Charlottes bog til alle dem som læser fantasy og kan lide denne form for fantasy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...